3 Μαΐου 2022

Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» στο 5ο Συνέδριο Τουρισμού

Δυναμικό παρών θα δώσει και φέτος ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» στο 5ο Συνέδριο Τουρισμού με τίτλο: «Βόρεια Ελλάδα: Τουριστική Άνθιση Όλο το Χρόνο», που διοργανώνουν τα 4 διμερή Επιμελητήρια (Greek American Chamber of Commerce, Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, German Hellenic Chamber of Industry and Commerce και Camera di Commercio Italo-ellenica di Salonicco) αύριο Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, από τις 15:45 – 20:00, στη ΔΕΘ HELEXPO (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑ∆ΗΣ).

Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο, που αποτελεί μια εκδήλωση-θεσμό στα οικονομικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδος, επανέρχεται ύστερα από 3 έτη πανδημίας, εστιάζοντας σε επίκαιρα θέματα της τουριστικής μας βιομηχανίας. Η εκδήλωση θα εστιάσει στη χαρτογράφηση του νέου περιβάλλοντος, στις αλλαγές της καταναλωτικής συμπεριφοράς και θα αναδείξει τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων. Επιπρόσθετα η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε βιώσιμες πρακτικές και σε σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις. 

Ειδικότερα, στο Συνέδριο -που θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή- συμμετέχει με ομιλία του ο διευθυντής του Τμήματος Ιδιωτικών Επενδύσεων της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης», Μιχάλης Χατζηβρέττας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χατζηβρέττας συμμετέχει στο πάνελ με τίτλο «Η πρόκληση της βιωσιμότητας στην ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού» (18:15-19:00) και ο τίτλος της ομιλίας του είναι «Αξιοποίηση του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/22 για την υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού».

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου μπορείτε να συνδεθείτε
εδώ: https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/plirofories-ekdilosis/5th-thessaloniki-tourism-conference