18 Ιουλίου 2022

«Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης» και interworks.cloud  συνεργάζονται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης» και η interworks.cloud προχωρούν  σε συνεργασία  στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Greece 2.0.
Το πρόγραμμα επιδοτεί μέσω voucher, το 90% του κόστους εκσυγχρονισμού ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να μετασχηματιστούν ψηφιακά. Οι τελικές επιχειρήσεις μπορούν να επιδοτηθούν για λύσεις cloud αλλά και υπηρεσίες υλοποίησης και παραμετροποίησης αυτών, όπως διαχείρισης πελατολογίου, παραγγελιών, τιμολόγησης, ψηφιοποίησης, αναβάθμισης, κυβερνοασφάλειας κ.ά.
Η interworks.cloud, μέσω του εξειδικευμένου και εξουσιοδοτημένου δικτύου cloud μεταπωλητών της, σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα αποτελεί συνεργάτη της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι  Ανάπτυξης» στο πλαίσιο του συγκεκριμένου Προγράμματος. Με την σειρά της, η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι  Ανάπτυξης», προσφέρει ολιστική και εγγυημένης ποιότητας εξυπηρέτηση στο πελατολόγιό της, διασφαλίζοντας με την συνεργασία αυτή ότι θα λάβουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και υποστήριξη για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”.

Ο διευθυντής του Τομέα Ιδιωτικών Επενδύσεων της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης», Μιχάλης Χατζηβρέττας διευκρινίζει σχετικά: «Η τεχνογνωσία, η θέση μας στην αγορά και η εμπειρία των 30 ετών λειτουργίας, εξασφαλίζει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας έγκαιρη, στοχευμένη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, ενώ παράλληλά επιτυγχάνουμε να υποστηρίξουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση των επενδυτικών τους πλάνων αξιοποιώντας τις διαθέσιμες επιδοτήσεις. Σε συνεργασία με την interworks.cloud, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ», στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο, μέσω του οποίου  θα καλυφθούν με πληρέστερο τρόπο οι εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας –Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με τουλάχιστον 40 εργαζομένους-  στο πεδίο των ψηφιακών τεχνολογιών».
Προσοχή: Στο παρόν πρόγραμμα ΔΕΝ είναι επιλέξιμες επιχειρήσεις που απασχολούνται στο λιανικό εμπόριο καυσίμων (πρατήρια), στον πρωτογενή τομέα παραγωγής γεωργικών προϊόντων, στην αλιεία, στις υδατοκαλλιέργειες και στην επεξεργασία γεωργικών προϊόντων για την πρώτη πώληση.

H interworks.cloud συνεχίζοντας την προσπάθειά της να ενισχύει έμπρακτα το δίκτυο μεταπωλητών της, έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου, ημερομηνία έναρξης υποβολής των δηλώσεων των δικαιούχων του Προγράμματος, ένα δυναμικό και καινοτόμο πλάνο προώθησης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ραδιοφωνικές καμπάνιες, στοχευμένη προβολή στα ψηφιακά μέσα και ενίσχυση στρατηγικών συνεργασιών, όπως η συγκεκριμένη.
Οι συνεργάτες της interworks.cloud έχουν πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων είναι εξειδικευμένοι σε εφαρμογές cloud (IaaS, SaaS, XaaS) και έχουν αποδεδειγμένη πείρα σε τελικές εταιρείες. Εξυπηρετώντας πελάτες της «Σαμαράς  & Συνεργάτες ΑΕ-  Σύμβουλοι  Ανάπτυξης» στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα υπηρεσιών που πρεσβεύει η εταιρεία εδώ και 30 χρόνια, αλλά και ο στρατηγικός συνεργάτης τους interworks.cloud.
Mε τη συνεργασία τους, οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να συμβάλλουν στην ταχύτερη μετάβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα στη νέα εποχή, -αποτελεσματικά, και έγκαιρα βοηθώντας τες ταυτόχρονα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες cloud. 

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να επικοινωνήσετε µε τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης» στα τηλ. 2310 552000 (26ης Οκτωβρίου 43, Θεσσαλονίκη) και τηλ 210 9580000 (Πανεπιστημίου 10, Αθήνα) -E-mail: [email protected].